Fönster & dörrar

Vi utgår från Tjörn där vi har kontor, lager och portutställning. Vi säljer fönster och dörrar och utför installationer samt service på Tjörn, Orust, Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kranskommuner.

Fönster

Outline

Hos Outline finns alla typer av fönster, altandörrar, balkongdörrar och skjutpartier samt tillbehör som persienner, plisséer, lamellgardiner och rullgardiner. Vår fönsterfabrik ligger i småländska Vetlanda.

Våra fönster tillverkas med stor omsorg av tät och kraftfull furu. Det ger lång hållbarhet så att du slipper måla om för ofta. För att göra det ännu smidigare har vi våra kunniga och hjälpsamma fackhandlare över hela Sverige. De hjälper dig när du vill titta närmare på produkterna, få svar på dina frågor eller göra själva fönsterbytet.

Dörrar

Diplomat

I vår dörrfabrik gillar vi special. Med oändligt många valmöjligheter gör vi ytterdörrar som sticker ut, som passar in, för alla tänkbara personligheter och livsstilar. För det är först hemma hos dig som dörren blir levande. Här lär du känna våra dörrar i kategorierna: Nordisk, Lantlig, Modern, och Klassisk.

EKodoor

Hos Dieden-Ekodoor är det standard med dubbla ramträ, aluminiumplåtar och kraftig karm i alla dörrar. Ljudet av kvalitet som du hör när du stänger en dörr från Dieden-Ekodoor – det som låter klonk – gäller alla dörrar.

Skulle vi nöja oss med enkel ram och smalare karm när vi tillverkar dörrar skulle kvalitén bli lidande. Och vi skulle heller inte kunna lämna 15 års garanti på formstabiliteten eller fem års fabriksgaranti. Nu både kan och gör vi det. Köper du en dörr från Ekodoor köper du också stabilitet som håller över tiden. Det kan inte bli mycket bättre. Kvalitén syns inte på utsidan, men det känns och hörs.

Hörmann

Ytterdörren för ett varmt välkomnande

Om du vill utrusta din entré med en högkvalitativ och visuellt tilltalande dörr, gör du det rätta valet med en Hörmann Thermo65 entrédörr.

Det 65 mm tjocka dörrbladet med PU-hårdskumfyllning och inre flygelprofilen i kompositmaterial gör att kylan stannar på utsidan. Med ett UD-värde ner till 0,87 W/(m²·K) har Thermo65-ytterdörrarna en mycket bra värmeisolering.

Dörrarna har som standard ett 5-punktslåsning, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker i ditt hem. Thermo65-motiven är valfria med RC 2 säkerhetsfunktioner – för en ännu högre säkerhet i ditt eget hem.

Välj bland 13 attraktiva motiv, 16 standarkulörer och 5 Decograin-dekorer för att skapa din perfekta entré.

Års porterfarenhet

Nöjda kunder genom åren