Automatik till portar och grindar

Vi utgår från Tjörn där vi har kontor, lager och portutställning. Vi säljer portautomatik och utför installationer samt service på Tjörn, Orust, Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kranskommuner.

Portautomatik för privat bruk

Hörmann

Komfort och säkerhet för ditt hem med en motordriven garageport

Vem gillar att gå ut ur bilen i vind och väder eller mitt på natten, bara för att öppna garaget. Med en Hörmann garageport med motor har du alltid “fri infart”, eftersom du öppnar din garageport snabbt, bekvämt och säkert med handsändare från bilen. Hörmann erbjuder innovativ teknik med den bekväma och snabba SupraMatic, standardmotorn ProMatic och den batteridrivna motorn ProMatic-Akku, för garage utan strömförsörjning.

Radiosystemet BiSecur är standard för alla garageportsmotorer. Det smarta fjärrsystemet BiSecur från Hörmann har en funktion för information om portstatus, unika komfort- och säkerhetsfunktioner samt en exklusivt designad handsändare.

Med tillvalet Hörmann BiSecur Gateway kan du enkelt styra din garageportsmotor, din Hörmann-entrédörr* och andra enheter via smartphone eller surfplatta. Dessutom kan positionen för din garageport visas samt även om din ytterdörr* är låst eller olåst.

*med specialutrustning

Berner

Den prisvärda och konsekvent förbättrade GA103 garageportöppnaren är full av tekniska innovationer och uppfyller även högsta krav. Det praktiska ventilationsläget är nu en standardprogrammerbar funktion. Den har det högsta inbromsningsskyddet och användarsäkerheten, 5 års garanti, TÜV testas och överensstämmer med alla vanliga standarder. En extra kraftförstärkning på 600 Newton har också lagts till.

Aperto

Med en garage­portöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Tryck bara på fjärr­kontrollen så öpp­nas porten och du kan köra direkt in. Tryggt och bekvämt!

Våra garage­port­öpp­nare går mycket tyst och mjukt och är under­hålls­fria. De är också lätta att montera.
Alla våra port­öppnare är god­kända av TÜV. SP, Sveriges Tek­niska Forsknings­institut, har testat våra port­automatiker enligt gällande normer och före­skrifter och de är god­kända till de flesta garage­portar.

Vi har modeller för alla typer av garage­portar; tak­skjut­portar, slag­portar samt in- och ut­åt­gående vipportar. De flesta av våra garage­port­öppnare kan in­stalleras även i garage med låg tak­höjd. Det krävs endast 35 mm mellan portens högsta punkt och garage­taket.

Det finns många olika till­behör att komp­lettera med; fjärr­kontroller, varnings­ljus, foto­celler, för­läng­nings­skenor med mera.

Automatik industri & lagerlokaler

Hörmann

Hörmann tillhandahåller motorer och styrsystem från egen utveckling och produktion. På så sätt arbetar komponenterna exakt med varandra och garanterar att porten fungerar mycket säkert.

Det enhetliga manöverkonceptet och 7-segmentsdisplayer* underlättar den dagliga användningen. Monteringen underlättas också av att husen och kabelsatserna är lika stora. På så sätt samarbetar alla Hörmann produkter optimalt och effektivt med varandra.

Aperto

Industriportöppnare från SOMMER är av mycket hög kvalitet och god­kända av TÜV.

Portöppnarna finns för olika modeller och stor­lekar på portar. Ur­valet är stort och du som kund kan få ett skräddar­sytt system som passar just dina för­hållanden. I vårt sorti­ment finns motorer, styr­enheter, till­behör med mera.

Våra portöppnarsystem är tre­fas-system med skydds­klass IP 54, med IP 65 som till­val. De har över­hett­nings­skydd.

Portöppnarna finns i två typer, för mekaniska ändlägen och elektroniska ändlägen.

Det går ut­märkt att komp­lettera med till­behör som fjärr­kontroller, foto­celler, var­nings­ljus, kod­lås, ljus­gardiner, säkerhets­lister med mera.

Automatik till grindar

Hörmann

Grindöppnare – hög komfort och övertygande säkerhet

Med en fjärrstyrd drivenhet från Hörmann kan du enkelt och bekvämt öppna din infartsgrind. Tack vare mjukstart och mjukstopp går alltid din grind lugnt och jämnt. Sensorer skyddar personer och föremål från att klämmas, vilket gör att du kan känna dig säker.

Praktiska tilläggsfunktioner ger dig ännu högre komfort, exempelvis automatisk stängning, som stänger grinden efter en tid som du väljer*, eller möjlighet att öppna grinden delvis för mindre passage. RotaMatic- och VersaMatic-grindöppnarna finns också med ett praktiskt batteri och solpanel som tillval.

* Tillvalet fotocell krävs för denna funktion.

Aperto

Med en grind­öppnare slipper du gå ur bilen bara för att öppna och stänga grinden. Tryck bara på fjärr­kontrollen så öpp­nas grinden och du kan köra direkt in. Grinden stänger du sedan med en knapp­tryckning.

Grindöppnare från SOMMER är under­hålls­fria och funktions­säkra grind­öppnare. De stoppar vid hinder, har reg­lerad mjuk­start och mjuk­stopp samt en enkelt hanter­bar fri­kopp­ling vid t. ex. ström­avbrott. Grindöppnarna är testade enligt gällande normer.

Grindöppnarna kan komp­letteras med till­behör som foto­celler, var­nings­ljus, elekt­riskt lås, kod­lås med mera.

Du kan använda samma fjärr­kontroll till grindöppnare och garage­portöppnare.

Års porterfarenhet

Nöjda kunder genom åren